VRIJWILLIG WERKEN BIJ BELVÉDÈRE

De positieve, warme en enthousiaste betrokkenheid van het team én van de vele vrijwilligers vormt de sleutel tot het succes van het Verhalenhuis. Wie wil meedoen en deel uitmaken van deze groep?

MEEHELPEN & KENNISMAKENZa 14 en zo 15 sept.: Open Monumentendagen Rotterdam over plekken van plezier

In Rotterdam worden op 14 en 15 september vele prachtige monumenten opengesteld voor publiek. Het thema van dit jaar is: plekken van plezier.
 
Verhalenhuis Belvédère is een bijzonder monument, van vier verdiepingen, met vele verhalen. Speciaal voor deze dag zijn er ook rondleidingen door Verhalenhuis Belvédère!
Zaterdag en zondag om 12 én 15 uur, duur ca. 45 minuten. Deelname gratis.
 
Reserveren in verband met de groepsgrootte sterk aanbevolen via een van de volgende links:
zaterdag 14 sept. 12.00 uur of 15 uur
zondag 15 sept. 12.00 of 15.00 uur
 
Bijzonder
In 2014 heeft Verhalenhuis Belvédère tijdens Open Monumentendag het traditionele Monumentenschildje van Historisch Genootschap Roterodamum uitgereikt gekregen. Het monumentenschildje is bestemd voor de eigenaar van een monumentaal pand in Rotterdam dat met meer dan gewone moeite is gered, gerenoveerd en zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat en stijl is hersteld. Daar zijn we heel erg trots op! Het schildje hangt sinds die tijd te pronken naast onze voordeur. Een prachtige erkenning voor al die obligatiehouders, fondsen, vrijwilligers en andere ondersteuners die het Verhalenhuis mede mogelijk maken.
 
Check hier het volledige programma van Open Monumentendagen Rotterdam 2019.
 
_5369+

 

 Reacties zijn gesloten .