AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Za 9 dec: Fashion & diner 4TINA benefiet van Angelle Chang

De Chinees/Rotterdamse fashiondesigner Angelle Chang presenteert op zaterdag 9 december een fashionshow waarbij de opbrengst ten goede komt aan Care4Tina. Onder het genot van een heerlijke Chinese maaltijd gemaakt door Fenmei Hu, showen Chinese kinderen met schisis (waarvan enkelen geopereerd zijn door Care4Tina) en volwassenen de mooie collectie van Angelle.

In Verhalenhuis Belvédère in Rotterdam zijn 90 plaatsen beschikbaar. Kaarten kosten € 50,00 (incl. show en diner, excl. drankjes) per persoon en komt ten goede aan Care4Tina.

Help jij mee het verschil te maken voor een kind dat door Care4Tina geholpen en geopereerd kan worden in april 2018? Wees er snel bij want vol = vol.

 

 

Wanneer: zaterdag 9 december

Tijd: 17 – 21 uur

Reserveren en aanmelden via mail naar: info@care4tina.nl en betaling via overmaking van het bedrag op rekening NL17 ABNA 0574759689, onder vermelding van FASHION

 

Over Angelle Chang

Angelle is een Rotterdams-Chinese fashion designer. Haar ontwerpen zijn te herkennen aan typisch traditionele Nederlandse stoffen en Chinese afwerking of details. De meest recente collectie is gemaakt van Nederlandse pompdoeken (theedoeken). Eerder ontwierp zij voor de drie dochters van koningin Maxima en koning Willem Alexander de jurken van de stof van de Nederlandse postzakken, genaamd Hollandia, Royal Classic Collection.

 

In 2013 zet Angelle haar kinderkledingmerk JOW Junior op, genoemd naar Jowin, haar zoontje geboren met een schisis, beter bekend als hazenlip. Haar wens was dat mensen positiever zouden reageren op haar kind, waardoor zijn zelfvertrouwen zou groeien. Daarom is zij kleding voor hem gaan ontwerpen. Het resulteerde in een eigen fashion label JOW en JOW Junior. Naast het ontwerpen van mode voor zelfvertrouwen wil ze de boodschap ‘Perfect Because of Imperfections’ meegeven. Zo hoopt ze een bijdrage te leveren aan het omarmen van imperfecties. Belangrijke events waren shows in Chengdu en Hongkong, zoals te zien op haar site www.angellechang.com. Met trots presenteert Belvédère’s SPACE101 momenteel de expositie Perfect Imperfecties van Angelle Chang in Rotterdam. De expositie is gratis te bezoeken op ma, di, do & vr van 10.30 tot 16.30 uur en op verzoek/afspraak. Contactpersoon is Fenmei Hu via 06 81888482 of via mail: fenmei@space101.nl.

 

 Reacties zijn gesloten .