AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Di 28 t/m vr 31 mei: Stories For Freedom Festival

 
Van dinsdag 28 t/m vrijdag 31 mei is Verhalenhuis Belvédère in Rotterdam-Katendrecht het kloppende hart van het Stories For Freedom Festival Rotterdam 2019.
 
De stad Rotterdam is namelijk deze week het toneel voor de ICORN Internationale Vluchtstedenconferentie die jaarlijks in een andere stad in de wereld plaatsvindt. Meer dan 300 internationale gasten, vluchtschrijvers, stadsontwikkelaars, burgemeesters, muzikanten-op-de-vlucht ontmoeten elkaar nu in Rotterdam onder de titel ‘At Home, Everywhere’. Zij verkennen met elkaar wat het betekent om zich thuis te voelen in de wereld van vandaag. Verhalenhuis Belvédère – samen met haar eerste en tweede vluchtschrijver – organiseert hieromheen een publieksprogramma met film, literatuur en muziekprogrammering, een tentoonstelling, Volkskeukens en Club Belvédère waar elke avond de dag kan worden nabesproken en afgesloten.
 
Op deze plek zal steeds meer programma informatie worden gedeeld. Reserveer alvast deze dagen in uw agenda en hou de website in de gaten!
 Reacties zijn gesloten .