AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Meewerken in Verhalenhuis Belvédère?

Het bijzondere pand in Rotterdam-Katendrecht wordt beheerd, geprogrammeerd en gerund in de vorm van een vrijwilligersbedrijf. Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère. Inspirerende voorbeelden van dergelijke organisaties hebben we gevonden in Antwerpen, Gent, Scheveningen en Deflt. We nodigen je van harte uit mee te doen. Wie zoeken we?

 

Programmamakers, curatoren, ontwerpers, journalisten, kunstenaars, verhalenvertellers die hun werk en projecten willen ontsluiten of continuïteit willen geven en die (meer) werelden in de stad elkaar willen laten ontmoeten. Tekstschrijvers en communicatiemensen die de website willen onderhouden met verhalen, goed zijn in social media, of teksten en verslaglegging. Voor de bardiensten in Belvédère zoeken we hartverwarmende Rotterdammers als gastheren en gastvrouwen, zo ook voor rondleidingen en ontvangsten in het gebouw en door de stad. Voor de verbouwing en techniek in het pand zoeken we mensen die af en toe ondersteunen bij het inrichten, onderhoud en produceren. Voor het dagelijkse eten in de Volkskeuken van Belvédère zoeken we gastkoks die af en toe, liefst op regelmatige basis hun favoriete gerechten willen komen koken voor bezoekers. Heb je andere ideeën om mee te doen, laat het ook vooral weten! Stuur een bericht naar info@verhalenhuisbelvedere.nl. We maken erg graag kennis en sturen een uitnodiging voor de volgende Belvédère netwerkbijeenkomst.

 

Verhalenhuis Belvédère is ook op zoek naar stagiaires (productie, programma, communicatie) en bestuursleden! Zie hier voor de verschillende vacatures.