VRIJWILLIG WERKEN BIJ BELVÉDÈRE

De positieve, warme en enthousiaste betrokkenheid van het team én van de vele vrijwilligers vormt de sleutel tot het succes van het Verhalenhuis. Wie wil meedoen en deel uitmaken van deze groep?

MEEHELPEN & KENNISMAKENTe koop: Volkskeuken Cadeaubon

Rotterdam is thuishaven voor meer dan 170 nationaliteiten. Volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad. Sinds 2010 maakt Verhalenhuis Belvédère deze zichtbaar. In de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère bereiden Rotterdammers hun favoriete gerechten en delen tegelijkertijd hun familiegeschiedenis met het publiek.

 

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een Volkskeukendiner-avond, met telkens een nieuwe gastkok of hoofdgast. Check de agenda voor de juiste dagen, tijden en namen.

Daarnaast kookt een groot aantal gastkoks ook vrijwillig op meerdere dagen/tijden in het Verhalenhuis: voor lunches op vrijdag, zaterdag en zondag als ook voor presentaties, vergaderingen en feestelijke aangelegenheden op ‘bestelling’.

 

 

 

NIEUW:

DE VOLKSKEUKEN

CADEAUBON

Wilt u een familielid, collega of goede vriend verrassen op een Volkskeuken in het Verhalenhuis? Geef dan nu de VOLKSKEUKEN CADEAUBON, vanaf 15 euro!
 

Bestellen of meer info? Bel 010 720 0997 (vraag naar Myriam) of stuur een mail naar: myriam@verhalenhuisbelvedere.nl

 

 Reacties zijn gesloten .