AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Vacatures


 

COMMUNICATIE COÖRDINATOR

Verhalenhuis Belvédère zoekt iemand die onze ‘human to human’ communicatie strategie helpt uit te voeren en te coördineren, en die daarmee een nieuwe functie binnen het Verhalenhuis invulling kan geven.

 

LEES HIER MEER

 

 


 

 

ZORGCOÖRDINATOR / SOCIAL WORKER

 

Verhalenhuis Belvédère is een vrijwilligersorganisatie; er zijn meer dan honderd mensen actief binnen het Verhalenhuis en er komen er telkens bij. Het gaat om een zeer diverse groep die zich actief inzet op allerlei gebieden, met verschillende taken en in de vele programma’s. De één een paar uur per maand, de ander een paar uur per dag. Daarbij geldt dat de mensen zijn van allerlei leeftijden en vanuit diverse culturele achtergronden. Een groot deel van de vrijwilligersgroep treedt op als gastvrouw/gastheer bij de bar/keuken/programmaactiviteiten, maar een belangrijk onderdeel wordt ook gevormd door de vrijwillige gastkoks. Daarnaast participeren (telkens ook andere) mensen met hun eigen levensverhaal, zijn er sleutelfiguren die bij meerdere projecten helpen, zijn er klussers en er zijn ook mensen die mede programmeren, produceren of besturen. Goed en actief beheer van de werving en selectie van de betrokkenen, het dagelijks functioneren van de vrijwilligers én het waarderen van ieders inzet is zeer belangrijk voor Verhalenhuis Belvédère. Jij wordt het eerste aanspreekpunt en ontwikkelt daarmee ook de invulling van deze nieuwe functie binnen het Verhalenhuis.

 

LEES HIER MEER

 

 


 

 

MANAGEMENTASSISTENT EVENEMENTEN

 

Verhalenhuis Belvédère is het eerste Verhalenhuis van Nederland. Hier staan de persoonlijke verhalen van mensen en gemeenschappen centraal met het doel ontmoetingen te creëren tussen werelden in de stad. ‘Wanneer je iets meer van elkaar weet, wordt de stad een stuk fijner’. De verhalen kunnen worden beleefd in verschillende uitingen; de vorm is dan ook telkens anders maar we zijn altijd gastvrij, persoonlijk en positief. Het Verhalenhuis is gespecialiseerd in beleving en gastvrijheid. We maken zelf programma’s en daarnaast bieden we het huis, de ruimtes aan als zaalhuur mét de inrichting, sfeer en de catering en programma’s op maat.

Voor de uitbreiding van een zeer gedreven en hard werkend, klein team zijn wij op zoek naar een Managementassistent Evenementen.

 

LEES HIER MEER