AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Za 16 dec.: Inloopcafé Belvédère voor (nieuwe) vrijwilligers

Voor nieuwe vrijwilligers & andere (samenwerking)partners en geïnteresseerden

_4678In vier jaar tijd zijn al meer dan 40.000 bezoekers verwelkomd in Verhalenhuis Belvédère. Dit ‘sociale monument’ in Rotterdam-Katendrecht programmeren, opknappen, bemensen en in de vaart der volkeren presenteren en verder brengen, doen we met hulp van veel mensen en organisaties in de stad en directe omgeving. Op eigen kracht, op eigen wijze en met veel lol en plezier!

De samenwerking met Rotterdammers, op alle denkbare niveaus en in alle soorten en maten  – vanuit instellingen, ondernemers of als vrijwilliger, maar altijd met hart en ziel –  is hierin van enorme betekenis. Om het Verhalenhuis te draaien is dit onmisbaar. We zijn trots op deze warme betrokkenheid en de inzet van al deze mensen. Zo’n tien maal per jaar organiseren we een Belvédère Inloopcafé, vooral om op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te maken met elkaar en met mogelijk nieuwe vrijwilligers, partners of met bewoners en geïnteresseerden met ideeën of vragen.

 

Zou jij willen helpen om Belvédère te realiseren en te ontwikkelen? Bijvoorbeeld meehelpen als gastheer/vrouw bij, de bar, ontvangsten, als gids of koken in de keuken? Mee klussen of verhalen uitschrijven? Andere ideeëen of een specifiek verzoek? Kom naar het volgende Inloopcafé Belvédère op zaterdag 16 december van 16 tot 18 uur om kennis te maken en uit te wisselen. We ontmoeten je graag!

Aanmelden hoeft niet maar we vinden het wel heel fijn te weten dat je komt, stuur ons een berichtje via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl. Alvast dank en tot dan!

 

 

r8a 9e 09n _6167Reacties zijn gesloten .