VRIJWILLIG WERKEN BIJ BELVÉDÈRE

De positieve, warme en enthousiaste betrokkenheid van het team én van de vele vrijwilligers vormt de sleutel tot het succes van het Verhalenhuis. Wie wil meedoen en deel uitmaken van deze groep?

MEEHELPEN & KENNISMAKENZa 9 nov.: Café de Reünie alleen voor Kapenezen en Katendrechters

 
Het legendarische programma alleen toegankelijk voor Kapenezen en Katendrechters, van de nieuwste t/m de oud-bewoners van de Kaap.

 
Café de Reünie is een prachtige gelegenheid om elkaar (weer) te ontmoeten, verhalen te vertellen en te (be)luisteren, te (her)ontdekken, herinneringen op te halen en veel mooie foto’s te kijken. De reünie voor/van/door Kapenezen en nieuwe en oude Katendrechters beleeft haar volgende editie op:


zaterdag 9 november van 15.00 tot 19.00 uur

Toegang: gratis inclusief een welkomstdrankje en hapjes.

 
Er is live muziek, van shanty liedjes, Griekse zeemansliederen en Ierse folk. Een dj trekt bovendien oude platen uit de kast met in ieder geval de Kaapse Top 10, u kunt verzoeknummers indienen!
Er draait een fotoshow met persoonlijke foto’s van vele Kapenezen en Katendrechters. Neemt u zelf ook foto’s mee? Wij maken er graag scans of nieuwe foto’s van, zodat u de originele foto’s na afloop gewoon weer mee naar huis kunt nemen.

 


P.S.
Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom gezellig aan!

02k _5293

flop45 (7)

© collectie café de reünie / verhalenhuis belvedereReacties zijn gesloten .