AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Zaalverhuur

Begane grond opening expo

De Volkskeuken / ontmoetingsruimte op de begane grond

 

 

Verhalenhuis Belvédère is een unieke locatie voor een presentatie, groepsontvangst, bijeenkomst of evenement. Het gebouw uit 1894 heeft een authentieke sfeer en een roemruchte geschiedenis!

 

Voor vergaderingen, presentaties, inspiratie- of studiedagen, congressen, recepties, trainingen/workshops, herdenkingen of feestelijke bijeenkomsten kun je Belvédère (geheel of in delen) huren. Van 6 – 100 personen.

 

Belvédère biedt bovendien graag programma’s als ‘plus+’ aan, die goed kunnen aansluiten bij een gezelschap, een gelegenheid of doelstelling, bijvoorbeeld:

– Een lunch of diner van een van de Volkskeuken gastkoks – authentiek en met liefde bereid – Rotterdams én divers (Surinaams, Bulgaars, Chinees, Grieks t/m Afrikaans en Zuidamerikaans)

– Het verhaal van Katendrecht en/of Verhalenhuis Belvédère zelf (in beeld en woord)

– Een ontvangst & rondleiding door het Verhalenhuis (4 verdiepingen) met verhalen

– Een (beeld)verhaal van de familie of het bedrijf, dat speciaal kan worden samengesteld door de mensen van Verhalenhuis Belvédère

– Een stads(belevings)tocht o.l.v. een Rotterdammer

– Migratiefeest: vier uw jubileum/ uw aankomst en verblijf in de stad Rotterdam, met herinneringen en verhalen in Belvédère