AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Zo 8 juli: Bij Tuschinski, muziekvoorstelling van Arie van der Krogt en Iris van der Lee

 

 

 

 

 

 

 

 

Arie van der Krogt en Iris van der Lee nodigen u uit voor hun nieuwe muziek-vertel-voorstelling over Abraham Tuschinski. Deze daadkrachtige ondernemer maakte van het vooroorlogse Rotterdam een centrum van amusement. Tuschinski bood zijn publiek het mooiste van het mooiste. Arie en Iris vertellen en zingen over zijn ambities en wilskracht en nemen u mee naar de sfeer van het Rotterdams uitgaansleven in de jaren twintig.

 

Voorstelling BIJ TUSCHINSKI

Wanneer:
Zondag 8 juli (matinee en avond uitverkocht)

Tijd:
18 uur inclusief na de voorstelling (rond 20 uur) een maaltijd in stijl. Inloop vanaf 17.30 uur.
Op zondag 8 juli een extra matineevoorstelling, met lunch vooraf. Inloop 12.00, lunch 12.30, start voorstelling 14.00 uur.

Kosten: 15 euro p.p.

Reserveer via deze links alvast uw tickets en neem vooral uw vrienden mee! Selecteer eerst gewenste datum.

zondag 8 juli: ticket
extra: zondag 8 juli matinee 12.30 : ticket

Over Arie en Iris
Het Rotterdamse duo Arie van der Krogt – zanger, dichter, (liedjes)schrijver en stadstroubadour – en zangeres Iris van der Lee maakten eerder muziekvoorstellingen over de beeldend kunstenaars Wally Elenbaas en Dolf Henkes maar ook de muzikale voorstelling Motherland over de Europeanen die via Rotterdam naar Amerika vertrokken – van de Pilgrim Fathers uit 1620 tot Joodse vluchtelingen uit Oost-Europa.Reacties zijn gesloten .