AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Zo 28 okt. De muzikale Volkskeuken van Dennis Winter

Rotterdam is thuishaven voor maar liefst 175 nationaliteiten. Volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad. Verhalenhuis Belvédère maakt deze zichtbaar: in de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère bereiden Rotterdammers hun favoriete gerechten en delen tegelijkertijd hun persoonlijke verhaal met het publiek.

 

Zondagavond 28 oktober presenteren we de Volkskeuken van Dennis Winter (Rotterdam – Suriname) samen met zijn ensemble Agartha.

 
Dennis L. Winter is muzikant, componist en voorheen artistiek directeur van Dunya festival, Womex, WMDC, Roots & Routes. Deze Volkskeukenavond neemt hij een van zijn ensembles mee naar het Verhalenhuis en presenteert – naast een heerlijke maaltijd uit de Surinaamse Volkskeuken én zijn persoonlijk verhaal – tesamen met de drie muzikanten van Agartha hun nieuwste cd ‘Whispering Woods’.

De bezetting van Agartha is als volgt;

Anneloes Hobé: alt oboe
Ivan Nogueira: cello
Hendrikje Soethout: grand piano
Dennis L. Winter: percussion

Wanneer: zondag 28 oktober 2018 – 17.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 17 uur

Entree: € 15 p.p. inclusief authentieke Surinaamse maaltijd en programma (excl. drank)

Tickets: verkrijgbaar via deze link:Reacties zijn gesloten .