VRIJWILLIG WERKEN BIJ BELVÉDÈRE

De positieve, warme en enthousiaste betrokkenheid van het team én van de vele vrijwilligers vormt de sleutel tot het succes van het Verhalenhuis. Wie wil meedoen en deel uitmaken van deze groep?

MEEHELPEN & KENNISMAKENZo 28 okt. De muzikale Volkskeuken van Dennis Winter

 
Rotterdam is thuishaven voor maar liefst 175 nationaliteiten. Volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad. Verhalenhuis Belvédère maakt deze zichtbaar: in de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère bereiden Rotterdammers hun favoriete gerechten en delen tegelijkertijd hun persoonlijke verhaal met het publiek.
 
Zondagavond 28 oktober presenteren we de Volkskeuken van Dennis Winter (Rotterdam – Suriname) samen met zijn ensemble Agartha.
 
 
Dennis L. Winter is muzikant, componist en voorheen artistiek directeur van Dunya festival, Womex, WMDC, Roots & Routes. Anders maar nooit standaard is het levensmotto van Dennis Winter.
 
Deze Volkskeukenavond neemt hij zijn nieuwste ensemble Agartha mee naar het Verhalenhuis voor een live optreden. Dennis presenteert – naast een Surinaamse maaltijd uit de Volkskeuken én zijn persoonlijk verhaal – tesamen met Agartha hun debuut cd ‘Whispering Woods’.
 
De bezetting van Agartha is als volgt;
 
Anneloes Hobé: alt oboe
Ivan Nogueira: cello
Hendrikje Soethout: grand piano
Dennis L. Winter: percussion
 
Wanneer: zondag 28 oktober 2018 – 17.30 – 22 uur
 
Entree: € 15 p.p. inclusief authentieke Surinaamse maaltijd en programma (excl. drank)
 
Tickets: verkrijgbaar via deze link:
 Reacties zijn gesloten .