AANSLUITEN
BIJ VERHALENHUIS BElVÉDÈRE?

Allerlei professionals en sociale en culturele ondernemers die de verhalen van mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar (willen) maken en willen verbinden, kunnen aansluiten bij Belvédère.

Wie zoeken we?


Zo 5 mei: vrijheidsmaaltijd & muzikale vertelling De Stilte en de Storm

 
De Stilte en de Storm is een theatervoorstelling over de vergeefse fietstocht van een joods meisje met haar onderduikvader op zoek naar een vluchtadres. Het verhaal is gebaseerd op het boek De ronde van ’43 van Henri Knap.
 
In Verhalenhuis Belvédère is speciaal voor zondag 5 mei een concertante versie te zien van de theatervoorstelling, begeleidt door de live muziek en verteld door Mirjam Kroonenburg.
 
De voorstelling wordt voorafgegaan door een Vrijheidsmaaltijd onder leiding van gastkok Marit Shalem (Rotterdam – Haifa/Israël).
 
Wanneer:
zondag 5 mei, aanvang 17 uur, inloop vanaf 16.30 uur. Duur tot 20 uur.
 
Kosten:
15 euro p.p. inclusief maaltijd (exclusief drankjes). Reserveren noodzakelijk via deze link.
 

 
Over De Stilte en de Storm
De Stilte en de Storm is een historische vertelling met grote actualiteitswaarde. Een productie van Ratten en Rode Huzaren. Artistieke leiding: Marjo Boom, Constance van Duinen, Keimpe de Jong, Mirjam Kroonenberg en Max C. Roijé. De hele voorstelling met 7 acteurs en het koor van Delfshaven is eerder te zien in Theater De Fruitvis van 17 t/m 20 april en op 4 mei.Reacties zijn gesloten .