Dagelijks: lunch in Belvédère’s Volkskeuken

 

Dagelijks is er een gastkok aan het werk in Belvédère’s Volkskeuken. Bezoekers van het Verhalenhuis, betrokken makers, buren en passanten van verder weg zijn van harte welkom om aan te komen voor ‘de Volkskeukenlunch van de dag’.

 

Kosten lunch € 10 per persoon (tenzij ter plekke anders vermeld). De lunch is tussen 12 en 14 uur en zolang de voorraad strekt.

 

Reserveren is alleen noodzakelijk bij óf groepen boven 2 personen, stuur dan een mail dan svp naar welkom@verhalenhuisbelvedere.nl of bel 010 720 0997. Óf als een speciaal programma aan de lunch vastzit, dan staat de doorklik- link (met het programma en reserveermogelijkheid) erachter vermeld.

 

In november op de agenda:

maandag 22 november: Syrische lunch door Faten Kiwan

dinsdag 23 november: lunch door gastkoks Anamarie & Eunice (Rotterdam/Curacao)

woensdag 24 november: lunch door Muzeyyen Özkan (Gaziantep/Turkije/Rotterdam)

donderdag 25 november: lunch door Marit Shalem (Rotterdam/Israël)

vrijdag 26 november: Kaapse tafel, lunchen met Kapenezen en Katendrechters zie link

zaterdag 27 november: lunch door Paola Marchesi (Rotterdam/Italië/Turkije)

zondag 28 november: Soulfood lunch door gastkoks Anamarie & Eunice (Rotterdam/Curacao)

maandag 29 november: lunch door Muzeyyen Özkan (Gaziantep/Turkije/Rotterdam)

dinsdag 30 november: lunch door gastkoks Anamarie & Eunice (Rotterdam/Curacao)

woensdag 1 december: lunch door gastkok Anahid Darwish (Rotterdam/Syrië)

donderdag 2 december: Surinaamse lunch door gastkok Donovan Liauw

 

 

Over de Volkskeuken

De Volkskeuken is het ontmoetingsprogramma rondom identiteit en erfgoed. Rotterdammers koken voor publiek, en delen tegelijkertijd hun (persoonlijke) migratieverhalen. Rotterdam is thuishaven voor meer dan 200 verschillende nationaliteiten; volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad. Het Verhalenhuis maakt deze graag zichtbaar en laat bezoekers de geuren, rituelen, smaken en gewoonten beleven.

 

 

 

 

 



Reacties zijn gesloten .