Zaalverhuur

Begane grond opening expo

De Volkskeuken / ontmoetingsruimte op de begane grond

 

 

Verhalenhuis Belvédère is een unieke locatie voor een presentatie, groepsontvangst, bijeenkomst of evenement. Het gebouw uit 1894 heeft een authentieke sfeer en een roemruchte geschiedenis!

 

Voor vergaderingen, presentaties, inspiratie- of studiedagen, congressen, recepties, trainingen/workshops, herdenkingen of feestelijke bijeenkomsten kun je Belvédère (geheel of in delen) huren. Van 6 – 100 personen.

 

In deze corona-tijd is het Verhalenhuis de ideale plek voor familiediners, diploma-bijeenkomsten, herdenkingsdiensten e.d.
De tafels staan 1,5 meter uit elkaar, er is veel ruimte om te bewegen en de sfeer is toch intiem en persoonlijk. Bovendien bieden we het Verhalenhuis nu per uur te huur aan. Overweegt u het Verhalenhuis te huren, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, zie hieronder.

 

Belvédère biedt bovendien graag programma’s als plus+ aan, die goed kunnen aansluiten bij een specifiek gezelschap, gelegenheid of doelstelling, bijvoorbeeld:

– Een lunch of diner van een van de Volkskeuken gastkoks – authentiek en met liefde bereid; Rotterdams én divers (Surinaams, Bulgaars, Chinees, Grieks t/m Afrikaans en Zuidamerikaans)

– Het verhaal van Katendrecht en/of het inspirerende verhaal van het Verhalenhuis Belvédère zelf (in beeld en woord)

– Een ontvangst & rondleiding door het Verhalenhuis (4 verdiepingen) met verhalen of rondleiding door Katendrecht

– Een persoonlijke stads(belevings)tour o.l.v. een Rotterdammer, in alle wijken van de stad mogelijk

– Omlijsting van een persoonlijk feest, viering of herdenking met verhalen; in het kader van trouwen, geboorte, verjaardag, overlijden t/m migratiefeest ofwel uw jubileum/ uw aankomst en verblijf in de stad Rotterdam – wij verbeelden graag uw persoonlijk verhaal.

 

We denken graag met u mee! Voor meer info, prijzen of met verzoeken, neem contact op met Myriam Eijgenraam myriam@verhalenhuisbelvedere.nl.

 

Het Verhalenhuis heeft de volgende ruimtes ter beschikking:

  • begane grond 10 – 100 personen. Diverse opstellingen mogelijk, van ontbijt t/m diner, lange tafels of café opstelling, theater opstelling, podium, film- en beamerpresentaties etc.
  • expo-vloer 10 – 50 personen. Eerste verdieping, met lift bereikbaar, diverse opstellingen mogelijk.
  • luisterlobby 2 – 40 personen. Tweede verdieping, met lift bereikbaar, diverse opstellingen mogelijk.
  • space 101, educatieve ruimte in hartje Kruiskade/Chinatown 2 – 8 personen. Op locatie in centrum dichtbij Rotterdam Centraal.